د, 1393/12/25 - 12:49
همسر شهید مصطفی احمدی روشن:
فکر می کردم مصطفی خیلی خشک و متعصب باشد
همسر شهید مصطفی احمدی روشن گفت: ایشان ملاک هایی داشت؛ مثلا من موافق سادگی زیاد زندگی نبودم و فکر می کردم ایشان خلاف من نظر دارند اما بعد که صحبت کردیم متوجه شدم اشتباه است و ایشان هم گفتند هیچ وقت اسلام دنبال سادگی بیش از حد نیست.
به گزارش كوله بار، گفت وگو با همسر شهید مصطفی احمدی روشن برای ما هم جالب و هم غافلگیر کننده است .
توصیف او از ویژگیهای اخلاقی شهید ، چگونگی ازدواج و 3 سالی که طول می کشد تا خانواده وی پاسخ خواستگاری خانواده شهید را بدهند .
« ایشان ملاک هایی داشت... مثلا من موافق سادگی زیاد زندگی نبودم و فکر می کردم ایشان خلاف من نظر دارند اما بعد که صحبت کردیم متوجه شدم اشتباه است و ایشان هم گفتند هیچ وقت اسلام دنبال سادگی بیش از حد نیست... برخی از روی ظاهر او می گفتند وی خیلی متعصب و خشک است اما... » «بعد از شهادت مصطفی متوجه شدیم به خانوادههایی در روستاهای اطراف نطنز و کاشان کمک می کرد» از علاقه مصطفی به ماشین می گوید و اشاره میکند که « مصطفی خیلی عاشق ماشین بود و شاید چند مدل ماشین از 206 تا گل و ماکسیما عوض کرد»راستش را بگویم، برای من به عنوان مصاحبه کننده، دیدن فرزند شهید، علیرضای خردسال که حالا 2 دندان شیری اش هم افتاده و به معنای واقعی کلمه کلاس اولی شده، بیش از هرچیز اهمیت داشت.
دیدن علیرضا البته بیش از دوسه دقیقه طول نکشید. خیلی اهل حرف زدن و خوش و بش نبود اما لبخندهایش مدام روی صورتش بود و سرزندگی و امید را حکایت می کرد. امید در خانه ای که گوشه گوشه اش عکس های مصطفی قرار داشت و در لابه لای این عکس ها، تصاویر علیرضا در آغوش رهبر انقلاب، رنگ دیگری به خانه می داد.
انتهای پیام/م
منبع: خراسان
افزودن دیدگاه جدید